Young CEO Accelarator
Programme

sebuah program 3 bulan inkubasi usahawan digital berimpak tinggi menerusi 'real world business practice' khususnya pemasaran digital

Semak kelayakan anda untuk sertai

Anda berpeluang belajar ilmu bisnes khususnya pemasaran menjadikan peluang pendapatkan lebih 5 angka.

Pengambilan Batch ke -3 Young CEO Usahawan Digital di Kota Bharu, Kuantan, Setiu dan Kuala Terengganu kini dibuka

sebuah program 3 bulan inkubasi usahawan digital berimpak tinggi menerusi 'real world business practice' khususnya pemasaran digital

Siapa Bixwealth

BIXwealth ialah sebuah syarikat berdaftar yang ditubuhkan pada 2016. BIXwealth menawarkan perkhidmatan konsultansi SME kepada peniaga-peniaga kecil di Malaysia. Konsultansi BIXwealth bersifat menyeluruh daripada bidang perniagaan dan pengurusan.
Pakar konsultansi kami bersedia untuk menaikkan prestasi perniagaan SME ke seluruh Malaysia. Dengan ini, peniaga-peniaga SME di Malaysia akan berkembang dengan lebih maju selaras dengan dunia Internet.

Sejarah Bixwealth

Misi asal BIX adalah untuk memberi konsultansi dan bimbingan kepada pelanggan mengenai pemasaran Digital termasuk pembangunan laman web, conversion platform, direct response marketing, dan juga penyediaan pelan pemasaran untuk IKS. Walau bagaimanapun, disebabkan permintaan yang tinggi dari pelanggan kami, kami telah memperluaskan skop perundingan kami kepada aspek kritikal yang lain dalam perniagaan terutamanya dalam strategi, pengurusan dan jualan.

Perkembangan skop perundingan BIX telah membuahkan hasil pertumbuhan yang ketara dalam perniagaan pelanggan kami. Jadi, kami menawarkan penyelesaian perniagaan menyeluruh dengan membangunkan produk seperti BIX Power Guide, BIX Tribe, BIX Academy dan BIX Inkubator.

Misi

Pakar konsultansi BIXwealth bertekad untuk mengembangkan prestasi perniagaan anda setaraf dengan pesaing. Kami akan berkongsi ilmu perniagaan dan pengurusan kepada anda supaya anda meminimakan kesalahan lain.

Visi

BIXwealth bermatlamat untuk memberi ruang kepada peniaga-peniaga kecil dan juga sederhana untuk kembangkanbisnes dalam dunia digital.

Program Bixwealth

Sebahagian program yang dijalankan oleh kami.
Scroll to Top